Gratis print

Nyeste filer ligger i bunden af siden.

Hvis du ikke allerede følger mig på instagram, så hop gerne over og følg med, der deler jeg ideer og også nye ting til print.

Min instagram finder du her:

https://www.instagram.com/mariasnaturboern/h

Nedenfor finder du pdf filerne til download:

Følgende 3 pdf’er er et krible krable billedlotteri med 5 plader. Print to eksemplarer og klip det ene ud til brikker. Laminer for bedre holdbarhed.

Følgende 3 pdf’er er et billedlotteri med grønsager. Samme metode som ovenfor 🙂

Følgende 3 pdf’er er et billedlotteri med Halloweentema:

Følgende 3 pdf’er er også et billedlotteri med undervandstema:

Nedenfor finder du nogle simple tegninger til farvelægning:

Efterårstegninger:

Halloween:

Undervandstema:

Følgende er en juleskattejagt. Ideen er ligesom den til Halloween, hvor man laminerer alle tegningerne også siden man krydser af på. Så kan man krydse af med en alm tusch og tørre det af igen, så legen kan genbruges.

Følgende pdf filer er et jule billedelotteri. Print 2 af hver og klip det ene sæt ud til brikker. Jeg anbefaler at man laminerer det. God fornøjelse.

Pt har børnene og jeg et lille tema om følelser. I den forbindelse har jeg tegnet et lille monster memory spil med de følelser vi taler om. Det kan downloades som pdf her under:

En lille malebog med monstrenes følelser:

Skattejagt med følelser. Print dette ene stykke papir, laminer det og brug det som skattekort. Gem så kortene fra memoryspillet længere oppe på siden, den fil der hedder “følelser”, rundt omkring i huset eller haven. Send børnene på jagt!

Hermed en lille flip flop til emnet om følelser. Ideen er at du klipper cirklerne ud, folder dem på midten, og limer dem sammen. Hvis det ikke giver så meget mening, kan den ses på min instragram.

Fastelavnsskattejagt: samme princip som den fra halloweeen

Nedenstående er der en leg om følelser med følelsesmonstrene igen. Ideen er at man printer arkene, klipper det store monster og de 3 små ud enkeltvis og laminerer dem. Så sætter man de store monstre fast på gulvet med fx malertape, samler de små monstre i en bunke og giver dem til børnene/barnet et ad gangen, hvor efter barnet finder det monster der matcher. Farverne hjælper også de helt små børn til at være med i legen.

Påske skattejagt. Samme princip som de andre jeg har lavet. God fornøjelse.

Jeg har lavet en lille malebog med påske ord. Print arkene og klips dem sammen. Så kan barnet tegne, mens i taler om motivet.

Nedenfor finder du en påskeleg, som fungerer på samme måde som legen med følelsesmonstrene. De store ark med de farvede kaniner lægges på gulvet, hvorefter du giver børnene de små kort med kaniner en ad gangen, og så skal barnet finde den farve kanin der passer til de små kort. God fornøjelse!

Påske flip flop. På min instagram under punktet “påske”, er der billeder af hvordan den ser ud når den er samlet.

Nedenfor kan der printes en side med blomster, som man kan klippe ud og laminere og bruge til legen med at plante blomster i en æggebakke. Som altid kan legen ses på min instagram

Nedenfor findes print til den leg hvor vi fodrer fugle. Fuglene printes, lamineres og så kan de fx sættes på en lille skål. Så fylder man et fad med fuglefrø, giver børnene en ske hver og så kan de fodre fuglene. Legen kan ses på min instagram. Den første fil er en tegning der kan farvelægges, den næste fil er fuglene til legen.

Nedenfor finder du et forårs billedlotteri. Hvis du printer 2 eksemplarer, kan det ene klippes ud til brikker og det andet sæt bruges som plader.

Nedenfor finder du en fil med krible krable dyr som jeg har brugt til en leg, hvor børnene skal matche to halvdele. Jeg lægger halve krible krable dyr ud på gulvet/jorden og så giver jeg barnet den anden halvdel, hvorefter han/hun så skal finde den del der passer til mellem de halve der ligger på gulvet.

Nedenfor lægger jeg sider op som kan downloades og laves til krible-krable fiskespil. Det er pladerne fra mit krible-krable billedlotteri, men jeg har bare klippet dyrene ud enkeltvis, lamineret dem og sat en magnet på. SÅ har jeg lavet en fiskestang af en bambuspin, noget snor på og en magnet for enden. Der er billeder af ideen på min instagram.

Krible-krable skattejagt. Du skal printe de 3 nedenstående filer. ved print af dyrene har jeg valgt at der skal være 2 print pr side, så dyrene lige bliver en anelse mindre end ved den leg hvor man matcher to halvdele. Bien er på printet, men bruges ikke i skattejagten.

Nedenfor ligger vendespillet til vores undervandstema:

Nedenfor finder du Fødselsdags Skattejagten.

Farvetema: isvaffel

Undervands skattejagt. Den skal bruges sammen med billederne fra vendespillet.

Farvetema: Farvemonstre. Legen kan ses på min instagram under fanen “farvetema”

Skabelon til farvemonstre, hvis man selv vil farvelægge:

Skabelon til efterårspindsvin med elastikker og blade. Tegn den på pap og klip ud, så er der et mere stabilt underlag.

Hvis man har børn der er nået den alder hvor de interesserer sig for at tale om årstid, hvilken måned det er, hvilken dag der er samt vejret, så kan disse simple piktogrammer bruges:

Nedenfor finder du min farveleg hvor børnene skal fordele de forskellige billeder i de krukker med den rigtige farve.

Juletegninger: