Galleri

De nyeste billeder er altid at finde på vores instagramprofil:

https://www.instagram.com/mariasnaturboern/

Den dejligste tur i Zoologisk have.

Vi bager rosin/chokoladeboller

Selvom man ikke er så stor og heller ikke kan gå endnu, kan man jo godt synes at det er sjovt at være med til at bage. Vi har derfor rykket bagningen ud af køkkenet og ind til spisebordet, hvor alle ingredienserne ivrigt bliver undersøgt.

Når man tegner sin første tegning i dagplejen:

Sansebane for babyer

Vi bager julesmåkager

Kreative julegaver

Nu er det snart jul og vi er derfor i gang med at lave julegaver til vores familier. Maria har støbt magneter ud af gips og vi maler på dem. Vi eeeeeelsker at male.

Vi øver os på at tælle til 10

Fisketur ved åen

Feriekasser

Inden sommerferien malede og dekorerede børnene hver deres feriekasse, som de fik med hjem. I denne kasse kunne de ligge minder fra deres ferie. Dette kunne fx. være papiret fra deres yndlingsis, en sten de har fundet på stranden, en billet fra en attraktion de har besøgt, en tegning og meget mere. Efter ferien tog børnene deres kasser med, og vi kunne sammen tale om alle de spændende oplevelser de hver især havde haft i deres sommerferie.

På cykeltur til fårene med madpakker

VI øver finmotorik ved at sætte Cheerios på en spathetti som er sat fast i modellervoks

På tur til Hørsholm bibliotek

Hørsholm bibliotek har den dejligste børneafdeling, hvor der virkelig er plads til at folde sig ud og være barn. På vej hjem var vi helt ekstraordinært på Mc Donalds, som vi selvfølgelig havde fået lov til af mor og far. Nøj hvor vi hyggede os!